ATU | Frivillighed: Frivillige naturtalenter på Naturmødet - Naturens eget Folkemøde

  • Torsdag, 11. maj 2023 - 9:00 til Lørdag, 13. maj 2023 - 16:00
  • Havnegade, 9850 Hirtshals
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2022, 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 1. marts 2023 - 12:00

Frivillige naturtalenter på Naturmødet - Naturens eget Folkemøde i Hirtshals

 
Har du lyst til at bruge dine unikke evner til at skabe større fokus på naturen og biodiversiteten i Danmark, og brænder dit hjerte for det gode, sande og skønne? Eller er du blot interesseret i frivillig eventplanlægning og udførelse? Og vil gerne have lidt guf på CV´et?
 
Hvis det er tilfældet, er det dig vi leder efter til Naturmødet den 11.-13. maj 2023.
 
Naturmødet 2023 nærmer sig nemlig med hastige skridt, og vi kan altid bruge flere frivillige til at løfte nogle af de mange forskellige opgaver, der gør det muligt, at Naturmødet har 30.000 besøgende fordelt over de 3 dage i maj måned.
 
I disse dage er der et utal af debatter, koncerter og aktiviteter, som danner rammerne for skabelsen af den nuværende og fremtidige naturudvikling og dagsorden i Danmark, hvilket du kan være med til at sætte dit personlige præg på. 
 
De opgaver, du kan varetage som frivillig på Naturmødet, er blandt andre vigtige tjanser som sceneansvarlig, parkeringsvært, rengøring, sikkerhed og logistik og generelle serviceopgaver. Uanset hvilke opgaver, du varetager, vil du aldrig skulle løse dem alene, og du vil altid have mindst én medfrivillig at støtte dig til.
 
- og er du i tvivl, så se klik her og se den video, der ligger på denne side, og se mere om, hvad det vil sige at være frivillig på Naturmødet, og mere om hvad Naturmødet er.
 
 
Du vælger selv, om du deltager alle dage torsdag-fredag-lørdag eller bare en enkelt dag.
 
Du får naturligvis fuld forplejning under din vagt. Og så slutter vi vores fælles indsats af lørdag aften med fællesspisning og social hygge.
 
Hvis det lyder som noget for dig, så meld dig til via formularen her
 
Når du udfylder felterne med, hvilke dage du kan deltage som frivillig, er det vigtigt, at du kan hele den pågældende dag fx fredag den 12. maj. Kan du kun en halv dag, så skriv det som en note i kommentarfeltet. Det gør det nemmere for os at planlægge vagterne.
 
Er du i tvivl om noget eller har spørgsmål, så ring eller skriv til Bolette på 41 93 71 53 og bfh@hjoerring.dk
 

Frivillig på Naturmødet

Som frivillig på Naturmødet har du mulighed for at bo gratis på en lejr for frivilige. Du får fuld forplejning under hele Naturmødet. Du får en t-shirt, en kopholder og en nøglesnor.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Deltagelse som frivillig i Naturmødet 2023 er at betragte som en del af ATU | Frivillighed, som du kan læse mere om her. Det giver dig gode både faglige og personlige oplevelser og erfaringer, du kan tage med dig, og samtidig udsteder vi et ATU | Frivillighedsbesvis, som du kan tage med til dit CV.
  • Antal deltagere:
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk