ATU | Fokus: ATU | Fokus: Vær med til at udvikle en app prototype - workshop 2

Steno Museet, C. F. Møllers Allé 2, 8000 Aarhus C
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Herning
1-årigt
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Torsdag, 15. september 2022 - 12:00

Kom og lav en app sammen med Steno Museet i Aarhus og Forskningsprojektet Giv de unge ordet.

Steno Museet i Aarhus har sammen med en masse ATU'ere og Forksningsprojeket Giv de unge ordet lavet et udstillingsafsnit i udstillingenop, Kære krop, svære krop.il

Udstillingsafsnittet hedder Kroppen som data.

Om udstillingen skriver Steno Museet blandt andet:

Din krop er også data, for når du deler dine personlige data med andre, skaber det en form for digitalt alter-ego, som er dig - og så alligevel ikke. Din data-krop kan misbruges og det ofte uden, du ved dedt. Så du skal lære at sætte grænser og kun give samtykke, når du ved, hvad du siger ja til.

Målet med udstillingen er blandt andedt, at udstilliingens gæster efter besøget vil forholde sig mere kritisk til deres "online-jeg" og til hvad de deler med andre fx via de socale medier, forskellige services og cookies.

Og nu skal I sammen med Steno Museet of Forskningsprojeket Giv de unge ordet lave en app, som kan være med til at formidle udsigtens læringspunkter og indsigter, og som samtidig også kan indsamle data fra de besøgende.

I skal lave en app prototype, som dels skal indsamle feedback fra udstillingen og dels undersøge, hvordan vi kan arbejde videre med temaer inden for krop, data og mental trivsel.

Vi afholder derfor 3 på hinanden følgende desingworkshops, og vi opfordrer til, at I priorieterer at deltage i alle 3 workshops, så I kan være med i hele processen af udviklingen af en app.

Håber at se jer til nogle spændende og kreative workshops, hvor I får mulighed for at afprøve et designforløb og være med til at skabe en prototype, der skal bruges af unge på jeres alder og lidt yngre.

______________________________________________________________________________________________________
 
Tilmelding
 
Er du ATU'er eller ATU-alumne, tilmelder du dig her på hjemmesiden.
 
Er du gymnasie- eller Hf-elev eller studerende tilmelder du dig her.

Ved tilmelding til denne workshop, bliver du automatisk tilmeldt de 2 følgende workshops den 19.9 og den 13.10.

Forplejning

Der vil blive serverret pizza og selvfølgelig cookies og kaffe til alle 3 workshops.

  • Antal deltagere
    20
  • Type
    Valgfri