Verdens (u)orden med Kina som stormagt – livestream med Camilla Tenna Nørup Sørensen

  • Onsdag, 29. november 2023 - 19:00 til 20:00
  • Hjemme: Livestreames til din computer
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2022, 2021 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 29. november 2023 - 18:45

v/Camilla Tenna Nørup Sørensen

'Riget i Midten' har gennem de seneste 50 år gennemgået en voldsom udvikling. Fra at være et internationalt isoleret udviklingsland, indtager Kina nu status som stormagt og globalt vækstlokomotiv.

Til denne livestream gør Camilla Tenna Nørup Sørensen, lektor ved Forsvarsakademiet, status på Kina som stormagt set i lyset af aktuelle udviklinger og forholdet mellem Kina og USA.

Forelæsningen har fokus på krigen i Ukraine og de tiltagende sikkerhedspolitiske og militære spændinger i Taiwanstrædet. Nørup slutter af med at give sit bud på, hvilken verdensorden, der er under udvikling og implikationerne heraf for Europa, herunder Danmark.

45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

Tilmelding

Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link: https://fuau.dk/aarhus/program/livestream/verdens-(u)orden-med-kina-som-stormagt-livestream-med-camilla-tenna-noerup-soerensen-2321-455

Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig. Tilmeld dig også som normalt her på siden så forelæsningen fremgår af din aktivitetsoversigt.

OBS!

Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.

Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.

Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 

  • Antal deltagere:
  • Lærer: LDK
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk