Besøg på Business and Social Science

Onsdag den 18. april besøgte Talentakademiet Business and Social Science på Aarhus Universitet, som i dagens anledning havde strikket et varieret og spændende program sammen til eleverne.

Børns hukommelse, velfærdsstatens mulige fortsatte overlevelse og de borgerlige partier velfærdsstatspolitik var på menuen, da Talentakademiet den 18. april lagde vejen forbi Business and Social Science (BSS) på Aarhus Universitet. De meget varierede indslag levede i høj grad op til akademiets målsætning om i løbet af det første semester at introducere eleverne til så forskellíge bud som muligt på, hvad en uddannelse på Aarhus Universitet kan indeholde og bruges til, og de tog imod foredragene med vanlig interesse og spørgelyst. Ikke mindst økonom Michael Svarers foredrag om den danske velfærdsstat og de forskellige "håndtag" som den siddende regering kan og vil skrue på for at sikre dens overlevelse skabte en lystig debat, som fortsatte langt ind i spisepausen, hvor Talentakademiets faste kok fra Viby Gymnasium havde sørget for chili con carne til de sultne elever.

Den 14. maj lægger Talentakademiet vejen forbi Science og Technology på AU, og at dømme efter programmet, som allerede nu ligger klar på hjemmesiden, så kan eleverne dér se frem til en eftermiddag, som fuldt ud kan leve op til den høje kvalitet fra besøgene på Arts og BSS.