Kød: den ma(d)skuline smag?

Aarhus Universitet, bygning 1530, lokale D215, Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2015, 2016 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Herning
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Mandag, 6. marts 2017 - 12:00

Kød: den ma(d)skuline smag?

Smag for livet – nye perspektiver på smag

v/Jonatan Leer, postdoc i madkultur, Aarhus Universitet

Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?  

Forelæsningsrækken præsenterer en række nytænkende perspektiver på smag af Danmarks fremmeste smagsforskere, der alle er en del af det store forskningsprojekt ’Smag for Livet’. Har du appetit på ny viden, så dyk med ned i smagen ud fra perspektiver som fysik, sensorik og antropologi, og bliv klogere gennem dine smagsløg, når der serveres udvalgte smagsprøver.

 

Seminaret afholdes i samarbejde med Folkeuniversitetet Aarhus.

  • Antal deltagere
    10
  • Type
    Valgfri