Smagens sociale side
Aarhus Universitet, bygning 1530, lokale D215, Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus
Afdeling
Herning
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Tirsdag, 28. februar 2017 - 12:00
Smagens sociale side
Smag for livet - nye perspektiver på smag
v/Susanne Højlund Pedersen, lektor i antropologi, Aarhus Universitet
Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?
Forelæsningsrækken præsenterer en række nytænkende perspektiver på smag af Danmarks fremmeste smagsforskere, der alle er en del af det store forskningsprojekt ’Smag for Livet’. Har du appetit på ny viden, så dyk med ned i smagen ud fra perspektiver som fysik, sensorik og antropologi, og bliv klogere gennem dine smagsløg, når der serveres udvalgte smagsprøver.
Seminaret afholdes i samarbejde med Folkeuniversitetet Aarhus.
-
Antal deltagere10
-
TypeValgfri