En rundtur i dansk litteratur – livestream med Anne-Marie Mai

  • Onsdag, 6. december 2023 - 19:00 til 20:00
  • Hjemme: Livestreames til din computer
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2022, 2021 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 6. december 2023 - 18:45

v/Anne-Marie Mai

Der skrives nærmest ubegribeligt meget god litteratur på dansk. Forfattere har i det sidste halve århundrede forsynet læserne med mange hyldemeter af skønne bøger. Kirsten Thorup og Ida Jessen er bestsellere sammen med nye forfattere som Olga Ravn og Glenn Bech.

Der udgives faktisk stadig flere titler – siden 2010 er antallet af nye skønlitterære udgivelser forøget med 74 %. Men det kan være vanskeligt at finde vej mellem de høje bogbjerge. Heldigvis kan du komme på tur rundt i det danske litteraturland med litteraturprofessor Anne-Marie Mai fra SDU.  

Anne-Marie peger til denne livestream på centrale tendenser og giver læsetips. Forelæsningen bygger på hendes bog ’Litteraturland. En GPS’ (2022).

45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

Tilmelding

Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link: https://fuau.dk/aarhus/program/livestream/en-rundtur-i-dansk-litteratur-livestream-med-anne-marie-mai-2321-456

Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig. Tilmeld dig også som normalt her på siden så forelæsningen fremgår af din aktivitetsoversigt.

OBS!

Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.

Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.

Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 

  • Antal deltagere:
  • Lærer: LDK
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk