Oxbridge Week 2017

  • Søndag, 15. oktober 2017 - 10:00 til Fredag, 20. oktober 2017 - 17:00
  • Kastrup Lufthavn, London, Oxford, Cambrige
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2015, 2016 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 1. maj 2017 - 12:00

Oxbridge Week 2017

Tag med ATU Midt til England i efterårsferien og besøg universiteterne i Oxford, Cambridge og London.

ATU Midt tager i uge 42 på inspirationstur til England, hvor vi bor i London og tager på dagsekskursioner til Oxford og Cambridge. 

Turen er tilrettelagt sammen med alumner fra ATU Midt, som læser på universitetet i de tre byer og byder på både forelæsninger, collegebesøg og 'formal'. Formal er kollegiernes traditionsrige middagsselskaber, hvor man møder op med den klassiske kappe på, nyder et par retter og drøfter de aktuelle akademiske spørgsmål og landvindinger. Den aften, vi deltager, vil der være danske studerende med, som kan fortælle om deres studieliv i Cambridge.

Ud over et par akademiske smagsprøver i form af forelæsninger, bliver vi også indført i ansøgningsprocessen til de engelske universiteter og får gode hints med på vejen. 

Ved siden af det akademiske indhold skal vi se London, ligesom der vil være indlagt et museumsbesøg og et kulturelt indslag, som så vidt muligt vil have sammenhæng med det, vi møder på universiteterne.

Der er plads til 30 deltagere på turen, som koster 4500 kr. for rejse fra Kastrup, ophold, morgenmad, transport til Oxford og Cambridge samt adgang til fælles aktiviteter. Transport til og fra Kastrup, transport i London og øvrige måltider kommer derudover.
 

Årgang 2015 kan tilmelde sig først frem til mandag den 24. april, hvor tilmeldingen åbnes for årgang 2016.

Tilmeldingsfristen er den 1. maj. Hvis der er mere end 30 tilmeldte, vil vi prioritere den ældre årgang først og derudover tage hensyn til øvrig deltagelse på ATU Midt. Tilmelding er bindende og endelig efter indbetaling af det fulde beløb senest 15. maj på konto: reg. nr: 5077 kontonr.: 1255176 med anførsel af OBW17 efterfulgt af navn. (Men betal først efter 1. maj, når vi kender deltagergruppen).
Vi sender besked ud om, hvem der får plads på turen fredag den 5. maj.

Program:

Søndag: Afgang og ankomst
Mandag: Londonuniversiteterne + Phantom of the Opera
Tirsdag:  Cambridge hele dagen
Onsdag: Oxford hele dagen
Torsdag: Museum formiddag, fri eftermiddag, fælles afslutning aften. 
Fredag:  Hjemrejse

  • Antal deltagere: 30
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk