Oxbridge Week 2024

Oxford 2024
Søndag, 13. oktober 2024 - 15:00 TIL Fredag, 18. oktober 2024 - 12:00
London, Oxford, Cambridge
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2023, 2022 – men du skal logge ind først.
Afdeling
1-årigt
Herning
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Onsdag, 14. august 2024 - 12:00

Oxbridge Week 2024

Tag med ATU | Midt til England i efterårsferien og besøg universiteterne i Oxford, Cambridge og London.

ATU | Midt tager i uge 42 på inspirationstur til England, hvor vi bor i London og tager på dagsekskursioner til Oxford og Cambridge. 

Turen er tilrettelagt sammen med alumner fra ATU | Midt og ATU | Syd, som læser på universitetet i de tre byer, og vi rejser også sammen med ATU | Syd som en stor gruppe.

Vores største fokus vil være på at besøge universiteter, tale med studerende, få indblik i ansøgnings- og optagelsesproces, få indsigt i et liv som studerende i England, og vi skal derfor besøge universiteter både i London, Oxford og Cambridge, deltage i forelæsninger og møde studerende, og vi skal møde admissions officers, der kan give brugbar information og gode råd i forhold til at søge om optagelse.

Vi håber også, at vi får mulighed for at deltage i "formal" på et kollegium. "Formal" er kollegiernes traditionsrige middagsselskaber, hvor man møder op med den klassiske kappe på, nyder et par retter og drøfter de aktuelle akademiske spørgsmål og landvindinger. 

Ved siden af det akademiske indhold skal vi se London, ligesom der vil være mulighed for på egen hånd at udforske London, besøge museer, og vi forsøger at få billetter til en  musical.

Der er plads til 25 deltagere på turen, som vil komme til at koste mellem 4.000 og 4.500 kroner.

Vi har i år valgt, at vi rejser med bus til London, og der bliver opsamling i Aarhus. Vi har bussen til rådighed til vores ture til Oxford og Cambridge.

Øvrig transport i London, rejseforsikring og måltider ud over de fælles arrangerede måltider skal I selv finansiere.

Sidste tilmelding er onssdag den 14. august. Hvis der er mere end 25 tilmeldte, vil ATU'ere fra den 2-årige årgang 2022 + ATU'ere fra den 1-årige årgang 2023 blive prioriteret først.

Tilmelding er bindende og endelig efter indbetaling af det fulde beløb (følge snarest) senest den 21. august på konto: reg. nr: 5077 kontonr.: 1255176 med anførsel af OBW24 efterfulgt af navn.

 

Når tilmeldingen er slut får de deltagere, der får plads på turen besked den 16. august

Foreløbig program:
Søndag: Afgang med bus
Mandag: Ankomst til London, Universiteter i London 
Tirsdag: Oxford
Onsdag: Cambridge
Torsdag:  Sightseeing, museumsbesøg, hjemrejse
Fredag: Ankomst Danmark

  • Antal deltagere
    25
  • Ansvarlig
    AA
  • Type
    Valgfri