ATU | Fokus: Mundtligt boost i tysk

Tysk
Marselisborg Gymnasium, Birketinget 9, 8000 Aarhus C
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2022 – men du skal logge ind først.
Afdeling
1-årigt
Herning
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Søndag, 7. april 2024 - 12:00

Forløbet foregår over 5 gange: 8/4, 15/4, 22/4, 29/4 og 6/5

Drømmer du om at blive bedre til at tale tysk? Så er forløbet ATU | Fokus: Mundtligt boost i tysk måske noget for dig. Forløbet styrker dine kommunikative færdigheder i og på tysk og øger din sproglige selvtillid forud for eksamen.

Mål: Sprogkurset Mundtligt tyskboost – Sprachboost und Sprachlust auf Deutsch er et kort og intensivt sprogligt opkvalificerende kursus for gymnasieelever, som gerne vil blive bedre til mundtlig kommunikation på tysk. Kurset sigter mod at styrke elevernes kommunikative færdigheder og sproglige selvtillid i og på tysk.

Indhold: Sprogkurset består af 5 forløb, som alle har et eksklusivt fokus på udviklingen af elevernes sproglige færdigheder på tysk. Kursets forløb organiseres i relevante emner inden for aktuelle menneskelige og samfundsmæssige forhold som fx flersprogethed, humor, digital stress, lykke. Der arbejdes systematisk kommunikativt med elevernes mundtlighed, ordforrådsudvikling samt kommunikations- og sprogtilegnelsesstrategier på tysk.

Undervisningen i dette sprogkursus rummer en variation af motiverende kommunikative aktiviteter og forskellige arbejdsformer, som giver eleverne rig mulighed for intensiv sprogtræning samt individuel og målrettet feedback. I denne forbindelse får eleverne især øget taletid gennem forskellige opgaver.

Produkt: Sprogkurset afsluttes med et mundtligt produkt, udarbejdet som en podcast inden for et af kursets emner, som eleverne gerne vil fordybe sig i – individuelt, i par eller grupper.

Forløbet er gratis, og der er forplejning inkluderet til alle fem workshops.

  • Antal deltagere
    25
  • Ansvarlig
    CF
  • Type
    Valgfri