Livsvigtige tarmbakterier - livestream med Christian Lodberg Hvas

Hjemme: Livestreames til din computer
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2023, 2022 – men du skal logge ind først.
Afdeling
1-årigt
Herning
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Onsdag, 22. maj 2024 - 18:45

v/Christian Lodberg Hvas, lektor og overlæge

 

Tarmproblemer er typisk ikke det første emne, der bliver bragt op, når dagens begivenheder skal vendes rundt om spisebordet, eller når man har tante Kirsten til bords til familiefesten. Men faktisk burde vi blive meget bedre til at tale om tarmen. Ifølge lektor og overlæge Christian Lodberg Hvas, har vi et aleneliv med tarmen, som gør, at vi ofte tror, at vi er alene med vores problemer.
 
Og problemerne findes. 1 ud af 6 voksne danskere har irritabel tarm, og 50.000 danskere lever med kronisk tarmbetændelse. Tabuiseringen er heldigvis ikke smittet af på forskningen, som de seneste år i stigende grad har undersøgt og understreget vigtigheden af en sund og velfungerende tarm. Ja, der findes ligefrem livsvigtige bakterier i tarmen.
 
Til denne livestream kan du opleve Christian Lodberg Hvas zoome helt ind på tarmen og de mikroorganismer og det bakteriesamfund, som vi faktisk ikke kan leve uden – men som er under hastig forandring.
 
45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.
 
Livestreamingen modereres af Noa Kjærsgaard Hansen.
 
 
Tilmelding
 
Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link
 
Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig. Tilmeld dig også som normalt her på siden så forelæsningen fremgår af din aktivitetsoversigt.
 
OBS!
 
Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.
 
Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.
 
Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 
 
__________________________________________________________________________
 
Seminaret afholdes i samarbejde med Folkeuniversitetet Aarhus
 
 
 

 

  • Type
    Valgfri