En ny atomalder? - livestream med Casper Sylvest

  • Onsdag, 14. december 2022 - 16:30 til 17:45
  • Hjemme: Livestreames til din computer
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021, 2020 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 14. december 2022 - 12:00

v/Casper Sylvest
Atomteknologier har vakt både håb og frygt og satte især i de første årtier efter 2. verdenskrig store og vigtige spørgsmål på den nationale og globale dagsorden. Men atomalderen har sine rødder længe før den kolde krigs våbenkapløb, og den har samtidig sat markante spor i den tid, vi lever i nu.

Den har desuden fået os til at stille en række mere eksistentielle og filosofiske spørgsmål: Hvorfor vi er her på kloden, og hvad er vores forhold til naturen?

Til denne livestream giver Casper Sylvest, lektor i historie ved Syddansk Universitet, et indblik i, hvad vi historisk forbinder med atomalderen, og hvorfor det stadig er relevant at snakke om i dag, hvor dagsordenen er præget af klimakrise og krig på europæisk jord.

Moderator er Noa Kjærsgaard Hansen.

45-60 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

Tilmelding

Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link: https://fuau.dk/aarhus/program/livestream/en-ny-atomalder-livestream-med-casper-sylvest-2221-446

Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig.

OBS!

Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.

Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.

Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 

  • Antal deltagere:
  • Lærer: LDK
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk