Dine følelser er dit kompas - livestream med Mia Skytte O'Toole

  • Onsdag, 5. oktober 2022 - 16:30 til 17:45
  • Hjemme: Livestreames til din computer
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021, 2020 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 5. oktober 2022 - 12:00

v/Mia Skytte O’Toole
Selvom følelser er en kompliceret størrelse, så er det også noget, vi alle har et forhold til. Alle vil gerne blive klogere på, hvorfor vi føler, som vi gør, og ikke mindst, hvad vi kan bruge følelser til.

Spørger man Mia Skytte O’Toole, klinisk psykolog og lektor i psykologi ved Aarhus Universitet, samt forfatter til bogen ’Følelsernes kompas’, kan følelser hjælpe os med at indfri vores mål og behov. Men dét kræver, at vi kan og er villige til at opleve vores følelser – både dem der medfører behag og ubehag.

Til denne livestream vil Mia Skytte O’Toole give et indblik i følelsernes mange facetter, og hun kommer desuden med en række forslag til, hvordan vi kan blive bedre til at navigere i vores følelsesliv.

Moderator er Noa Kjærsgaard Hansen.

45-60 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

Tilmelding

Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link: https://fuau.dk/aarhus/program/livestream/dine-foelelser-er-dit-kompas-livestream-med-mia-skytte-o’toole-2221-450

Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig.

OBS!

Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.

Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.

Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 

  • Antal deltagere:
  • Lærer: LDK
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk