Det splittede USA - livestream med Vibeke Schou Tjalve

  • Onsdag, 7. december 2022 - 16:30 til 17:45
  • Hjemme: Livestreames til din computer
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021, 2020 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 7. december 2022 - 12:00

v/Vibeke Schou Tjalve
QAnon, MAGA-hatte og et væld af konspirationsteorier. USA har i de seneste årtier været præget af splittelse, polarisering og yderligtgående bevægelser.

Spørger man Vibeke Schou Tjalve, seniorforsker ved DIIS, er det især den skråsikre tilgang til det liberale demokrati, der har presset marginaliserede positioner på den nye højrefløj til at reagere. Og det er en udvikling med rødder dybt forankret i den amerikanske selvforståelse.

Til denne livestream giver Vibeke Schou Tjalve en indføring i USA som ideologisk kampplads, fra de første puritanere kom til landet og frem til stormen på Capitol Hill i 2021.

Moderator er Noa Kjærsgaard Hansen.

45-60 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål.

Tilmelding

Du skal selv tilmelde dig ("købe en billet", det er gratis) direkte ved Folkeuniversitetet og oplyse dine kontaktoplysninger, så du kan modtage link til streaming. Dette gøres via følgende link: https://fuau.dk/aarhus/program/livestream/det-splittede-usa-livestream-med-vibeke-schou-tjalve-2221-447

Streamingen foregår via programmet Microsoft Teams. Du modtager et link til streamingen i din kvitteringsmail, når du tilmelder dig.

OBS!

Tilmeld dig i god tid, og husk at tjekke dit spamfilter.

Brug gerne en pc med browserne Google Chrome, Microsoft Edge eller Mozilla Firefox, hvor du kan deltage i forelæsningen direkte i browseren og ikke behøver at installere noget.

Skal du deltage fra en iPad/iPhone, kræver det, at du installerer appen Microsoft Teams og opretter en brugerprofil. 

  • Antal deltagere:
  • Lærer: LDK
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk