Skab et kortspil sammen med 'At Være Ung'

  • Onsdag, 23. marts 2022 - 16:00 til 20:00
  • Viby Gymnasium, Søndervangs Allé 45, 8260 Viby J
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2021, 2020, 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - HF - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Onsdag, 16. marts 2022 - 12:00

Skab og design et kortspil!

Til denne workshop vil I blive introduceret til den frivillig forening "At Være Ung" og forskningsprojektet Giv De Unge Ordet, og i samarbejde med dem, vil I være med til at designe et kortspil, der senere på året vil blive trykt og sendt rundt til gymnasier i Region Midtjylland blandt andre.
 
At Være Ung er en frivillig forening med fokus på at udbrede gode råd til unge omkring både praktiske ting som at betale skat og søge SU, men også tungere personlige ting, som hvordan man eksempelvis kan hjælpe en ven eller en studiekammerat, der har det svært.
 
Giv De Unge Ordet er et forskningsprojekt, der forsker i kommunikation med unge og i unges mentale sundhed. 
 
Projektet, som I vil blive en del af på workshoppen, går konkret ud på at designe et kortspil, der har nogle forskellige illustrationer, spørgsmål eller noget helt andet, som kan ligge til grund for en gode drøftelser omkring et godt mentalt velvære blandt unge.
 
Kortspillet vil altså både kunne til at hygge sig med, lære folk at kende, men også til at sætte gang i en god samtale mellem unge om relevante emner, som der ikke nødvendigvis bliver talt så tit om, når unge mennesker mødes.
 
Vi besøg af lederne bag Klods-Hans For Viderekommende, som vil fortælle lidt om deres erfaringer med at lave dialogspil, og som vil hjælpe med at designe kortspillet. De medbringer også nogle spændende prototyper. 
 
I slutningen af workshoppen vil alle jeres designs blive samlet ind, og derefter vil vi designe det endelige kortspil med en uddannet grafiker, og herefter vil det blive sat i produktion.
 
Så glæd jer til en spændende dag, hvor I vil blive meget tydelig medskabere på et helt konkret produkt.
  • Antal deltagere:
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk