Seminar X: Afslutningsseminar: Giv de unge ordet

Søauditorierne, Aarhus Universitet, Bygning 1250, Bartholins Allé 3, 8000 Aarhus C
Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2018 – men du skal logge ind først.
Afdeling
Herning
Viby
Sidste tilmeldingsfrist
Tirsdag, 30. juni 2020 - 12:00

Vi afslutter jeres forløb på ATU │Midt med en spændende formiddag, hvor vi vil sætte netop jeres viden, kompetencer og erfaringer fra jeres forløb i spil.

Steno Museet, som er en del af Science Museerne ved Aarhus Universitet skal I starten af 2021 åbne en ny udstilling om kroppen, sundhed og data.

Og I er inviteret til at være med til at skabe den udstilling. I skal bringe jeres viden og kompetencer i spil, når I sammen med en række forskere og videnspersoner skal bidrage med viden, følelser, erfaringer og holdninger til både udstillingsindhold og til tematikker. Jeres input skal være med til at kvalificere udviklingen af udstillingen.

Program:

09.30: Ankomst, kaffe og crossaint

10.00: Velkomst og introduktionsforelæsning og rammesætning af dagens program. (Mulighed for at deltage på Zoom)  
           Kroppen, sundhed og data v/Linda Greve, formidlingschef på Steno Museet

10.30: Workshops x 3. I deltager i én af de 3 workshops i hele dagen. (Den ene workshop vil foregå online over Zoom, så jer, der gerne vil deltage online, kan være med)
           Oplæg
           Drøftelser
           Gruppearbejde
           Frugtpause
           På alle 3 workshops vil I få ordet, og I vil inden for et bestemt narrativ skulle være med til at udvikle og arbejde med jeres idéer.
           Steno Museet vil undervejs følge jeres drøftelser og idéudvikling, så den kommende udstilling i meget høj grad bliver skabt med udgangspunkt i det, I kommer frem til.

13.00: Giv de unge ordet v/professor Carsten Obel, Folkesundhed, Aarhus Universitet (Mulighed for at deltage på Zoom)

13.30: Tak for nu
           Sandwich to go

Udgangspunktet for udstillingen er 'Giv de unge ordet' - et forskningsprojekt forankret på Aarhus Universitet - som sætter unges (mentale) sundhed og teknologibrug til debat ved hjælp af animationsfilm, podcasts, udstilling og et interaktivt dilemma-spil. Målet er dels at undersøge, hvordan samskabelse, dialog og tværmediel formidling kan nytænke forskningskommunikation, dels at fremme engagement, kritisk refleksion og dialog om både sundhed og brugen af teknologi hos de unge.

 
Målet for udstillingen er et helt nyt udstillingsafsnit til unge, og vejen dertil vil Steno Museet gerne gå sammen med jer, så udstillingen bliver vedkommende, relevant og tankevækkende for målgruppen; nemlig unge i udskolingsalderen.

 


Vi starter dagen med morgenkaffe før kl. 9.30. Dagebs faglige program begynder kl. 10.00. Vi slutter dagens faglige indsatser kl. 13.30, og herefter vil I på behørig afstand sige på gensyn og vi ses - for det gør I! - til hinanden.

 

  • Type
    Obligatorisk