ATU'ere laver udstilling på Steno Museet i Aarhus

Lørdag den 21. november var 140 ATU'ere fælles om at være med til at udvikle og skabe en udstilling til Steno Museet i Aarhus, der skal åbne i det varme forår i 2021.

Udstillingen skal være en del af den eksisterende udstilling; "Kære krop, svære krop", og denne del skal handle om unge, kroppe, mental sundhed og data.

I forskningsprojektet GIV DE UNGE ORDET – Forskningsprojekt samarbejder forskere fra Aarhus Universitet og unge fra blandt andet Akademiet for Talentfulde Unge | Midt om at udvikle nye måder at kommunikere om mental sundhed.


I projektet arbejdes der med udvikling af podcast, spil, tegninger, animationer, og som en del af projektet skal der laves en ny permanent udstilling på Steno Museet i Aarhus.

ATU'erne var denne lørdag formiddag samlet for at skabe nye idéer til udstillingens indhold, arbejde videre med idéerne og præsentere idéerne for hinanden i mindre grupper.

Flere af ATU'erne udtalte bagefter, at det var meget inspirerende at få lov til at arbejde med noget, der var håndgribeligt, og at det var fedt, at de idéer, ATU'ere kom frem til, vil blive brugt i et rigtigt projekt - i en udstilling på Steno Museet.

ATU'erne værdsatte muligheden for at berige udstillingen.

Læs mere om dagen her:

Unge bidrager med ideer til udstilling om data, krop og mental sundhed – GIV DE UNGE ORDET