Studentermedhjælper søges til ATU | Midt

Studentermedhjælp søges

Studentermedhjælper søges til Akademiet for Talentfulde Unge | Midt
 
Er du studerende på Aarhus Universitet, og bor du måske også tæt på universitetet?
 
Kunne du tænke dig få løn for at komme til foredrag et par aftener om ugen?
 
Interesserer du dig for alt mellem himmel og jord; det vil sige alt lige fra idrætsmode, over retsstatsproblematikker og eksistentialisme til medicinens udbredelse i det 18. århundrede?
 
Så er det dig, vi er på udkig efter!
 
Vi søger en ny studentermedhjælper til at forestå fremmøderegistrering til vores valgfrie seminarer og hjælp til vores obligatoriske seminarer i Aarhus.
 
Når det går stærkt, kan der være tre aktiviteter på en uge, andre gange kun en enkelt eller to.
 
Du skal være kollega med vores anden studentermedhjælper, og sammen skal I fordele arbejdet i mellem jer.
 
 

Akademiet for Talentfulde Unge | Midt er et tilbud til omkring 400 elever (ATU'ere) fra gymnasie- og HF-skolerne i Region Midtjylland.

På gymnasie-ATU-programmet deltager ATU'erne over to år i 16-20 obligatoriske seminarer og en sommercamp samt et antal valgfrie aktiviteter i samarbejde med blandt andet Folkeuniversitet, Ungdommens Naturvidenskabelige Forening og naturligvis Aarhus Universitet. På Hf-ATU-programmet deltager ATU'erne over et år i 8-10 obligatoriske seminarer og en sommercamp samt et antal valgfrie aktiviteter i samarbejde med blandt andet Folkeuniversitet, Ungdommens Naturvidenskabelige Forening og naturligvis Aarhus Universitet.
 
Send mellem 10 og 20 linjer om dig selv til info@atumidt.dk hurtigst muligt og senest søndag den 7. januar 2024 kl. 12.00.
 
Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 10. januar med henblik på start umiddelbart efter.
 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Anne Harrits på 28 51 91 53.
Foredraget giver et indblik i vores fjerne evolutionshistorie og afdækker, hvilken anatomisk rodebunke menneskekroppen rent faktisk er. Vi har lånt en lang række af vores forfædres organer, som havde helt andre funktioner end vores nuværende. Du vil også høre eksempler på, hvordan vores adfærd i høj grad styres af menneskedyrets biologi og forhistorie – og altså ikke, som vi normalt foretrækker at tro, vores frie vilje alene.
 

Seminaret afholdes i samarbejde med Offentlige foredrag i Naturvidenskab, Aarhus og livestreames i flere byer.