5 år efter: Rebecca laver festivaler for børn og unge i Aarhus

5 år efter - hvad laver de i dag?
Portrætserie af ATU | Midts Årgang 2011

I år er det 5 år siden, at ATU | Midts første årgang – Årgang 2011 – gennemførte ATU-programmet og lidt efter blev studenter.
 
Vi har heldigvis kontakt med rigtigt mange af vores tidligere elever, og de melder sig også altid på banen, når vi har brug for dem; til at være studielivsmentorer for en ny årgang ATU’ere, til at vise os rundt, når vi besøger universiteter i London, Cambridge og Oxford, eller når vi har brug for dem på anden vis. 
Det værdsætter vi utroligt meget.
 
Men hvordan er det så gået den allerførste årgang fra ATU | Midt 5 år efter?
 
Det vil vi i den kommende tid give et indblik i, og vi vil derfor præsentere mindre portrætter af en række af ATU-alumnerne fra Årgang 2011.
 
Vi skal nu møde Rebecca, der fik overrakt sit ATU | Midt-diplom i januar 2014, og som i sommeren 2014 fik sin studenterhue fra Paderup Gymnasium, og hun er nu i gang med sin kandidatuddannelse i Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet.
 
Rebecca er som en del af sin uddannelse i efteråret 2019 i et feltstudieophold hos Børnekulturhuset i Aarhus. Rebecca arbejder her blandt andet med at skabe kreative workshops og festivaler for børn og med at skaffe fondsmidler til Børnekulturhuset og dets aktiviteter.
 
Rebecca tog et sabbatår efter sin studentereksamen i 2014, hvor hun rejste til Vietnam for at undervise i engelsk. Efter hjemkomsten påbegyndte Rebecca sin bachelor i Æstetik og Kultur med tilvalgsfag i Film og Medier. Rebecca går i gang med at skrive sit speciale til januar 2020.
 
Rebecca har altid sat stor pris på, at hun gennem sit studie har fået muligheden for at fordybe sig i store filosofiske diskussioner om æstetik og kulturpolitik samtidig med, at hun har haft mulighed for at bruge sin tid på det mere praktiske arbejde, som en forholdsvis bred humanistisk uddannnelse, som den Rebecca er i gang med, klæder hende på til.
 
Rebecca er derfor altid i gang og involveret i forskellige projekter ved siden af studiet; Rebecca har været frivillig i mindre teater-, musik- og kulturhuse, Hun har været filmanmelder, og hun har været engageret i forskellige kulturarrangementer og festivaler, og så har hun i en årrække arbejdet som event planner.
 
Rebecca har været receptionist på Randers Kunstmuseum, hun har været mentor for unge med anden etnisk baggrund, og nu bruger Rebecca mange af sine timer ved siden af sit studie på at være kunstfaglig formidler på kunstmuseet ARoS i Aarhus.