BILISTEN (Teaterforestilling på Teater Katapult)

  • Torsdag, 24. maj 2018 - 20:00 til 21:30
  • Teater Katapult Godsbanen, Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2016, 2017 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 21. maj 2018 - 12:00
"BILISTEN har større ambitioner end det kvikke grin"
★★★★★ i JydskeVestkysten
 
Frank Thiel står solo på scenen, som manden der sætter sig bag rattet og kan køre, hvorhen han vil. I bilen ved han, hvem han er. Han er en, der er på vej. En der prøver at komme frem. Komme frem til meningen med det hele. 
 
PÅ VEJEN ER HAN KONGE
Konge over sit eget lille univers i bilen. Når han sætter sig bag rattet, kan han køre hvorhen han vil, og absolut ingen skal fortælle ham, hvad han skal. Hverken derhjemme eller på arbejdet ved han, hvem han er. Men i bilen – på vej frem og tilbage – dér ved han, hvem han er: Han er én, der er på vej. 
 
BILISTEN er en dramatisk og eksistentiel fortælling, som tager vejen forbi road-rage, pendlerliv, trængsel, klima, frihed, trafikregler og alt det, der gør os til de mennesker, vi bliver til bag rattet. 
 
HAMSTERHJULET TRUER!
Vi lever i en tid, hvor vi er på vej hele tiden. Vi bevæger os som aldrig før. Vi skal udvikle os uafbrudt. Personlig udvikling, faglig udvikling, samfundets udvikling. Vi er i flow, vi er i proces, vi vækster, vokser, flytter os. Tiden er ikke for de stillestående.
 
Men bringer det os videre? Kommer vi virkelig fremad? Man får let fornemmelsen af hamsterhjul eller hop på stedet ...
 
 
Medvirkende
Skuespiller Frank Thiel. Instruktør Viktor Tjerneld. Dramatiker Kristian Hallberg, Viktor Tjerneld og Lasse Bo Handberg. Scenograf Katrine Gjerding. Lysdesign Mårten K. Axelsson. Lyddesign Ida Jacobsen. Forlag Draken Teaterförlag. 
 
Producent Mungo Park Kolding. 
 
  • Antal deltagere: 15
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk