THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT (Teaterforestilling på Teater Katapult)

  • Tirsdag, 24. april 2018 - 20:00 til 21:00
  • Teater Katapult Godsbanen, Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2017 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 23. april 2018 - 12:00
Out of Spite Theatre’s kritikerroste forestilling blev i 2017 Show of the Week på VAULT Festival i London og blev nomineret til en Offie (The Off West End Theatre Award).
 
"Deeply sad in parts, this performance is a 55 minute scream for help, and it sounds beautiful." 
(5 stjerner ud af 5 mulige, The Independent, maj 2017) 
 
London-baserede Out Of Spite Theatre's Adam Scott-Rowley balancerer publikums følelser på en knivsæg, når han i den konfrontatoriske, foruroligende og høj-intense forestilling spiller mere end ti forskellige roller: Fra mastuberende webcam girl - over kæderygende teateragent - til en hjemløs kvinde, der brændende ønsker at se sine børn. Alt sammen uden en trævl på kroppen! En skarpt socialpolitisk forestilling, der tordnende højenergisk skraber den tynde fernis af menneskehedens bizarre, undertvingende og excentriske natur.
 
Stykket er en kraftfuld udladning, hvor Adam Scott-Rowley står bogstaveligt ganske nøgen og alene på scenen. Et brutalt intenst, mørkrandet og morsomt one-man-show om det moderne menneske og det samfund, der har skabt det. 
 
THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT er ikke for de konforme teatergængere. Forestillingen er på een gang både hypnotiserende og grænseoverskridende at overvære og tager publikum på en rejse over følelsesmæssig desperation og fortablese til vantro latter! 
 
It's a show that has so incredibly fried my critic-brain that star ratings don't seem fit for purpose anymore, This is Not Culturally Significant somehow manages to reject and transcend them”
(4 ud af 5 stjerner på broadwaybaby.com, august 2017)
 
Forestillingen er på engelsk og anbefales ikke til børn under 16 år.
 
OBS: DER BRUGES STROBOSKOPLYS I FORESTILLINGEN! Vær opmærksom, hvis du lider af epilepsi eller lignende.
 
OM ADAM SCOTT-ROWLEY
Adam Scott-Rowlet er uddannet fra LAMDA i 2014. Siden har han optrådt i både film og teater og grundlagt sit eget kompagni; Out of Spite Theatre. Med sit arbejde fokuserer Scott-Rowley især på at skabe teater, der udfordrer de traditionelle teaternormer og leger med formen ved at kombinere teater med klovnens og narens in-your-face attitude.
 
OM OUT OF SPITE THEATRE
Out of Spite Theatre er grundlagt af Adam Scott-Rowley i 2014 og er et teater, der stræber efter det konfrontatoriske, foruroligende og høj-intense teater. This Is Not Culturally Significant er kompanigets første forestilling.
 
Gæstespil af Out Of Spite Theatre (UK) // Af og med Adam Scott-Rowley // Lysdesign Matt Cater // Lyddesign Graeme Pugh // Co-producent Jamie Eastlake
  • Antal deltagere: 10
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk