Cambridge, Harvard, Oxford, Yale, Minerva?

  • Tirsdag, 10. april 2018 - 16:30 til 20:00
  • Aarhus Universitet, Fuglsangs Allé, bygning 2636 - U1 – Auditorium, 8000 Aarhus C
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Torsdag, 5. april 2018 - 12:00

Få hjælp til din ansøgning til et eliteuniversitet!

Hvert år bliver der optaget adskillige danskere på verdens bedste universiteter. Ikke desto mindre er der fortsat en masse myter om finansiering, ansøgningsprocesser og studieopholdet, der afholder mange danskere fra at søge.

Hvis du drømmer om at læse på et af verdens bedste universiteter, kan du ikke starte for tidligt! Uanset om du ikke har besluttet dig for, hvad eller hvor du gerne vil læse eller allerede er gået i gang med din ansøgning kan Project Access (tidligere kaldet DSA Talent) hjælpe dig på vej.

Project Access tilbyder gratis, personlig rådgivning til alle danskere, der drømmer om at læse på et af verdens topuniversiteter. Tilmeld dig på deres hjemmeside, så sætter de dig i kontakt med en dansker på dit drømmeuniversitet, der selv har været igennem ansøgningsprocessen og har lyst til at at besvare dine spørgsmål.

Til dette arrangement stiller Project Access med studerende fra nogle af verdens bedste universiteter samt en admissions tutor fra University of Cambridge, som er klar til at hjælpe med alt fra spørgsmål om SU til personal statements. De afholder workshops med gode råd til dit personal statement/essay, deres personlige tips til admissions tests, forskelle på USA og UK og selvfølgelig deres egne erfaringer med studier i udlandet. 

Project Access er Danmarks største forening for danske studerende, der læser, har læst eller drømmer om at læse i udlandet. Foreningen repræsenterer danske studerende i udlandet politisk og arbejder til daglig med vejledning af deres mere end 1000 medlemmer. Preject Access kan således hjælpe med alt fra universitetsansøgninger til at finde bolig. Project Access skaber kontakten mellem danske gymnasieelever og andre danskere, der læser på deres drømmeuniversitet.

Program

16:30     Hvorfor skal du læse på et af verdens bedste universiteter?
16:45    Viskifter okaler
16.55: Workshoprunde 1: U115: Mark (Cambridge); U116: Amalie, Mathilde, Frederik
17:35     Pause
17:45     Workshoprunde 2: U115: Mark; U111: Lucian (Minerva)
18:25    Pause
18:35     Workshoprunde 3: U111: Lucian (Minerva); U116: Amalie, Mathilde, Frederik
19:15     Q&A and mingle in U115:
20.00+   Tak for i dag - Vi bliver og svarer på spørgsmål, indtil I ikke har flere
 
Workshop1: Applying to University in the UK v/Dr. Mark King, Admissions and Outreach Officer, Cambridge University
Workshop2: Tests og interviews samt at finde den rette uddannelse og universitet v/Amalie Nøddeskou, kommende Oxford-stud, Mathilde Foged, studerende på University of Cambridge, Frederik Thomsen, Nordic Study Abroad Community og Anders Ørnsvig, Nordic Study Abroad Community
 
*Du kommer igennem følgende workshops i løbet af aftenen:
 
 
  • Antal deltagere:
  • Lærer: ST
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk