Oprettet af Svend Thorhauge den 04. januar 2018

AUs rektor holder tale ved diplomoverrækkelse

Aarhus Universitets rektor, Brian Bech Nielsen, holder tale ved årets diplomoverrækkelse på Akademiet for Talentfulde Unge. Brian Bech Nielsen har været rektor på Aarhus Universitet siden 2013 og gæster i år for første gang Akademiet for Talentfulde Unge ved overrækkelsen af diplomer til årgang 2015 torsdag den 11. januar 2018 kl. 15.00 på Viby Gymnasium.

"Det er en udelt fornøjelse for en underviser at se, hvad der sker, når en gruppe talentfulde unge mennesker udfordres til at yde deres absolut bedste. Samtidig er det vigtigt for vores samfund, at talenterne har de nødvendige rammer at udvikle sig i. Derfor satser Aarhus Universitet målrettet på at styrke og støtte talentarbejdet. Ikke alene på universitetet, når vi skaber rammer for, at vores studerende kan udfolde deres forskningspotentiale, elitesportstalent eller iværksætterdrøm, samtidig med at de gennemfører deres uddannelse, men også uden for, sådan som det sker med Akademiet for Talentfulde Unge" siger Brian Bech Nielsen.

Udover Brian Bech Nielsen bliver der også taler ved næstformand for Region Midjylland, Hanne Roed, og leder af akademiet for Talentfulde Unge, Svend Thorhauge, samt Lykke Kjærsgaard Nielsen og Jens Jørgensen, som begge er blandt diplommodtagerne. 

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk