Seminar E: Introduktion til naturvidenskab og ingeniørvidenskab

  • Onsdag, 2. maj 2018 - 16:00 til 20:00
  • Aarhus Universitet
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2017 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 19. februar 2018 - 12:00

Naturvidenskab 

Hvad er Science and Technology for et sted? Hvordan adskiller det sig fra de andre fakulteter? Hvem læser der? Hvem forsker der? Hvad laver de egentlig?
 
Efter denne aften kan du danne dig svar på disse spørgsmål. Du vil høre lidt generelt om Science and Technology, du vil møde en forsker, du vil snakke med studerende, og du får selv fingrene ned i noget af det faglige stof, der er karakteristisk for naturvidenskab. 
 
Program
 
16.00 – 17.00: Velkomst og foredrag v. Jacob Sherson
 
Hverdagen som kvanteforsker
Jacob Sherson vil forrtælle lidt om livet som forsker; om hvad han arbejder med i dagligdagen, og hvordan hans interaktion med andre forskere, de studerende og verden uden for murene er. Jacob Sherson er eksperimentalfysiker og har et eksperiment i kælderen, hvor de prøver at bygge en kvantecomputer, som vil være mere kraftfuld end alle normale computere i verden tilsammen. I arbejdet møder de mange uløste udfordringer, og i et nyt forsøg på at inddrage almindelige brugere af internettet i løsningen af disse har de udviklet spiluniverset www.scienceathome.org.
 
I skal medbringe computer til foredraget, og I vil et par dage inden arrangementet modtage et link, I skal registrere jer på inden arrangementet.
 
17.00 - 17.45: Aftensmad
 
17.45 – 20.00:  Vælg én af fire forskellige workshops. 
 
20.00: Seminaret afsluttes i de respektive workshops.
 
De 4 workshops vil blive beskrevet her i løbet af marts 2018.
 
I skal medbringe computer til foredraget, og I vil et par dage inden arrangementet modtage et link, I skal registrere jer på inden arrangementet.
 
Formål:
Seminar E: Introduktion til naturvidenskab har blandt andet til formål at give jer en indsigt i konkrete naturvidenskabelige metoder som eksempler på cases, man kan beskæftige sig med på naturvidenskab.
  • Antal deltagere:
  • Lærer: AA
  • Type: Obligatorisk

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk