Kød: den ma(d)skuline smag?

  • Torsdag, 9. marts 2017 - 19:30 til 21:15
  • Aarhus Universitet, bygning 1530, lokale D215, Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus
  • Du kan tilmelde dig dette arrangement, hvis du er fra årgang: 2015, 2016 – men du skal logge ind først.
  • Afdeling: - Herning - Viby
  • Sidste tilmeldingsfrist: Mandag, 6. marts 2017 - 12:00

Kød: den ma(d)skuline smag?

Smag for livet – nye perspektiver på smag

v/Jonatan Leer, postdoc i madkultur, Aarhus Universitet

Hvorfor er smagen af en blød chips uappetitlig? Kan lyd påvirke vores smagsoplevelse? Er kød en ’mande-smag’? Og hvordan husker vi gennem smag?  

Forelæsningsrækken præsenterer en række nytænkende perspektiver på smag af Danmarks fremmeste smagsforskere, der alle er en del af det store forskningsprojekt ’Smag for Livet’. Har du appetit på ny viden, så dyk med ned i smagen ud fra perspektiver som fysik, sensorik og antropologi, og bliv klogere gennem dine smagsløg, når der serveres udvalgte smagsprøver.

 

Seminaret afholdes i samarbejde med Folkeuniversitetet Aarhus.

  • Antal deltagere: 10
  • Lærer: AA
  • Type: Valgfri

Tilbage

FacebookFind os på facebook
linkedinBliv del af vores netværk