Studentermedhjælper søges til Akademiet for Talentfulde Unge | Midt

Er du studerende i Aarhus?
 
Og kunne du tænke dig få løn for at komme til foredrag et par aftener om ugen?
 
Interesserer du dig for alt mellem himmel og jord; det vil sige alt lige fra idrætsmode, over retsstatsproblematikker og eksistentialisme til medicinens udbredelse i det 18. århundrede?
 
Så er det dig, vi er på udkig efter.
 
Vi søger en ny studentermedhjælper til at forestå fremmøderegistrering til vores valgfrie seminarer og hjælp til vores obligatoriske seminarer i Aarhus og til at være med til at organisere og afvikle vores sommercamp i 2024.
 
Du skal være kollega med vores anden studentermedhjælper, og sammen skal I fordele arbejdet i mellem jer.
 
Send mellem 10 og 20 linjer om dig selv til info@atumidt.dk hurtigst muligt og senest søndag den 7. januar 2024 kl. 12.00.
 
Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 10. januar med henblik på start umiddelbart efter.
 
Stillingen løber i første omgang indtil 15. juli 2024, men det er ikke utænkeligt, at den vil kunne forlænges.
 
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Anne Harrits på anne@atumidt.dk eller på 28 51 91 53.
 

Akademiet for Talentfulde Unge | Midt er et tilbud til omkring 400 elever (ATU'ere) fra gymnasie- og HF-skolerne i Region Midtjylland.

På det 2-årige ATU-forløb deltager ATU'erne i 16-20 obligatoriske seminarer og en sommercamp samt et antal valgfrie aktiviteter i samarbejde med blandt andet Folkeuniversitet, Ungdommens Naturvidenskabelige Forening og naturligvis Aarhus Universitet. På det 1-årige ATU-forløb deltager ATU'erne over et år i 7-8 obligatoriske seminarer og en sommercamp samt et antal valgfrie aktiviteter i samarbejde med blandt andet Folkeuniversitet, Ungdommens Naturvidenskabelige Forening og naturligvis Aarhus Universitet.